Medewerkers gezocht!

Studenten en alumni van de opleiding Japanologie in Leiden en de opleiding Japans in Maastricht zijn belangrijke bronnen van kennis van het Japans in Nederland.

Ben jij student of alumni van één van deze opleidingen en wil je jouw kennis delen voor het goede doel? Sinds 2009 werkt een groep van onafhankelijke specialisten waaronder oud-studenten van de opleiding Japanologie in Leiden, onder de hoede van het SieboldHuis in Leiden, aan de vervaardiging van een Modern Japans-Nederlands woordenboek.

Het project vordert gestaag, maar het project-team is continu op zoek naar nieuwe collega’s om de productie te kunnen versnellen. Mocht je geïnteresseerd zijn, neem dan contact met ons op. Je kunt ons verder volgen op Facebook (https://www.facebook.com/japansnederlandswoordenboek  ) en twitter(https://twitter.com/jnwoordenboek ) voor het 'woord van de dag’ .

Sponsors

Dit woordenboekproject wordt mede mogelijk gemaakt door:

SieboldHuis Leiden Universiteit LeidenVerbij-Windmill

Private sponsors

Kumagai Rie, Rotterdam; Kyōko Ōnishi, Brugge;

Voor meer informatie over hoe u kunt bijdragen aan dit project, zie de sectie Sponsors

logo overheid3
Het Japans-Nederlands woordenboekproject wordt u van harte aanbevolen door het ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie, het ministerie van Buitenlandse Zaken en het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.